Sluiten
RadarLimburg

Jong in Limburg

Terug naar overzicht
Jong in Limburg
Introductie
Toekomst
Feit
Geschiedenis
Opinie
Introductie

Hoe kijken jongeren naar de wereld om hen heen? Hoe voelen ze zich, hoe zien ze de toekomst? De redactie van RadarLimburg, met vooral jonge journalisten, ging op onderzoek uit, uiteraard bij leeftijdgenoten. We spraken er bijna veertig. 

Toekomst

Gaan we in de toekomst meer in het Limburgs praten? Als het aan streektaalconsulent van Limburg, Ton van de Wijngaard, ligt wel. Redacteur Laura Mennen hield haar eigen vlieggedrag tegen het licht en schrok. Moet ze in de toekomst minder vaak het vliegtuig nemen?

Feit

Youtube-talent Emma Keuven is dagelijks bezig met Youtube filmpjes maken, podcasts opnemen en Instagram stories delen. Hoe verdien je als influencer je geld? De 34-jarige Tom Grond bewijst dat je de hele wereld kunt rondreizen en er geld mee kunt verdienen.

Geschiedenis

Erwin Mertens (23) uit Nederweert-Eind vertelt over zijn ervaringen met de Limburgse drugswereld. Vluchteling-student Elias Albeirakdar (22) kwam in 2017 naar Nederland, maar kan ieder moment teruggestuurd worden naar zijn moederland Syrië. Ook nam RadarLimburg een kijkje in 'Jaimy's Kitchen'.

Opinie

RadarLimburg sprak met vier jonge politici over Limburg. Jongeren Netwerk Limburg organiseert projecten voor jongeren in de provincie. Hoezeer zijn studenten betrokken bij Limburg?

Sluiten

'Sparen? Ik vroeg hulp aan ome DUO'

Pinkpop blijft de moeite waard
Pinkpop blijft de moeite waard
Auteur
Laura Mennen
Bron
Bezoekers Pinkpop
Datum
10-06-2019
6
Open item
Reageer op dit item

Het festivalseizoen is begonnen. Maar wat kost zo'n dagje festival nou? Laura Mennen ging op onderzoek uit tijdens de vijftigste Pinkpop. Bovenop een ticket van 110 euro komt al gauw een bedrag van nog eens 100 euro. Maar dat betekent niet dat er geen vakantie meer vanaf kan.   

 

 

Het festivalseizoen is begonnen. Maar wat kost zo'n dagje festival nou? Laura Mennen ging op onderzoek uit tijdens de vijftigste Pinkpop. Bovenop een ticket van 110 euro komt al gauw een bedrag van nog eens 100 euro. Maar dat betekent niet dat er geen vakantie meer vanaf kan.   

Laat hier een reactie achter

Vul onderstaand formulier in om een reactie achter te laten op dit artikel.
Uw reactie wordt eerst door de redactie gecontroleerd, alvorens deze wordt geplaatst bij het artikel.

Naar boven
Copyright 2018 - RadarLimburg - Pinkpop blijft de moeite waard - Jong in Limburg - Thema's